NAŠI KLIJENTI

NAŠI PROJEKTI

the Galerija koncept

Potaknuti novonastalom situacijom koja nas je izolirala, odlučili smo se za pružanje novog i drugačijeg koncepta stvaranja u ovim izazovnim vremenima.

Ovdje se radi o našem prvom projektu – virtualnoj izložbi fotografija u kojoj smo željeli fotografiju prikazati kao oblik umjetnosti dostupan svima. Ono što nismo u mogućnosti napraviti uživo, željeli smo prenijeti u virtualni svijet u što realnijem svjetlu. Za te potrebe, naša virtualna izložba pronašla je mjesto na platformi artsteps

Kroz našu izložbu surađivali smo s pet profesionalnih fotografa koji su nas pratili u kreiranju sadržaja i pritom nam vlastitim radovima pružali uvid u čaroliju fotografije. Da bismo naglasili snagu i dostupnost ovog medija odlučili smo se za spoj profesionalaca i amatera, i u skladu s tim pokrenuli natječaj. Zadana tema je bila nova perspektiva sebe, bliske okoline i vanjskog svijeta posljedično izazvana životom u karanteni. 
Pročitaj više

Konferencija Influenceri bez filtera

Konferencija Influenceri bez filtera originalni je projekt sastavljen od panela, projekcija, predavanja i interaktivnih izlaganja na temu influencer marketinga u Hrvatskoj, koji su osmislili studenti Veleučilišta VERN’. Stvaranje digitalnog sadržaja prerasta u zanimanje, ali youtuberi, blogeri i influenceri nerijetko su negativno percipirani zbog nerazumijevanja prirode ovih poslova.

Cilj je ovog događaja demistificirati proces stvaranja najpopularnijih digitalnih sadržaja (videa, postova, fotografija…) te prikazati realnost iza kulisa virtualno kreiranog svijeta.
Pročitaj više