the Galerija team

O nama

 

Mladost, ludost. Kako drugačije objasniti činjenicu da smo usred potresa, pandemije i – u Hrvatskoj, odlučili pokrenuti agenciju!? Neopterećenost, strastvenost i odvažnost tima smatramo najvećom komparativnom prednošću. Ideja za pokretanjem vlastitog posla proizašla je iz mnogobrojnih upita za savjetovanje u komunikaciji na digitalnim platformama i u odnosima s javnošću.

U višegodišnjim aktivnostima pomaganja, savjetovanja i osmišljavanja kampanja shvatili smo da su naša znanja i percepcija ovog posla jedinstveni i dragocjeni. Fokus nam je na stvaranju novih vrijednosti kroz personalizirani pristup u prenošenju priče za one koji svoju viziju ne znaju na pravi način prenijeti svojoj publici.

Naš pristup je proizašao iz želje da klijente prezentiramo poput umjetničkih eksponata i time ih izdvojimo od ostalih u njihovoj industriji. Otud i ime the Galerija.

the Galerija tim

 • Marija Slijepčević

  MARIJA SLIJEPČEVIĆ

  Konzultantica za odnose s javnošću

  Komunikaciju smatra najsuptilnijom poslovnom vještinom. Njezino proučavanje smatra cjeloživotnim izazovom u kojemu sudjeluje kroz posljednjih 17 godina rada u novinarstvu, odnosima s javnošću i u sustavima visokog obrazovanja. Strast joj je medijska industrija.

 • Luka Lajić

  LUKA LAJIĆ

  Konzultant za odnose s javnošću

  Fotograf koji komunikaciju najviše voli izražavati kroz vizualne forme. Storytelling mu je buzz word za svaku strategiju i kampanju koju kreira, a vjeruje da je u PR-u najveća nagrada zainteresirana publika.

 • Marta Jerković

  MARTA JERKOVIĆ

  Vanjska suradnica za odnose s javnošću

  Zaljubljenik u estetiku, što ni ne čudi jer su joj dva najveća interesa upravo – kultura i umjetnost. Privatno i poslovno jednako pedantna i znatiželjna, u PR-u ju najviše vesele društvene mreže i dobar copy.

 • Petra Grbavac

  PETRA GRBAVAC

  Konzultantica za digitalne medije

  Uživa proučavati digitalni marketing i komunikacije, a veliku pažnju posvećuje i trendovima u industriji.
  Smatra kako je znatiželjan i otvoren um savršen alat za uspjeh svake priče – poslovne, ali i one osobne.

 • Dea Cesar

  DEA CESAR

  Vanjska suradnica za odnose s javnošću

  Znatiželjna i otvorena osoba koja voli proučavati nove komunikacijske trendove i međuljudske odnose. Obožava društvene mreže, ali razumije važnost balansa između online i offline svijeta. U slobodno vrijeme radi na osobnom razvoju.

Naše vrijednosti

VIZUALNOST

STORYTELLING

PERSONALIZIRANOST

ODVAŽNOST

STRAST

Naša video kampanja

image
https://thegalerija.com/wp-content/themes/hazel/
https://thegalerija.com/
#d8d8d8
style1
scroll
Učitavam objave...
/var/www/wptbox/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off