TKO SMO MI?

Marija Slijepčević

Marija Slijepčević

Konzultantica za odnose s javnošću

Kao doktorica komunikacijskih znanosti, komunikaciju smatra najsuptilnijom poslovnom vještinom, a njezino proučavanje cjeloživotnim izazovom u kojemu sudjeluje kroz posljednjih 19 godina rada u novinarstvu, odnosima  s javnošću i visokom obrazovanju. Strast joj je medijska industrija. 
Petra Grbavac

Petra Grbavac

Konzultantica za društvene medije

Uživa proučavati digitalni marketing i komunikacije, a veliku pažnju posvećuje i trendovima u industriji. Smatra kako je znatiželjan i otvoren um savršen alat za uspjeh svake priče – poslovne, ali i one osobne.
Luka Lajić

Luka Lajić

Konzultant za odnose s javnošću

Fotograf koji komunikaciju najviše voli izražavati kroz vizualne forme. Storytelling mu je buzz word za svaku strategiju i kampanju koju kreira, a vjeruje da je u PR-u najveća nagrada zainteresirana publika.

KAKO IZGLEDA SURADNJA S NAMA?

1.

Kontaktirajte nas

Javite nam se putem e-maila ili kontakt forme i kratko opišite što trebate

2.

Inicijalni sastanak

Sastanak uživo ili online kroz koji ćemo u kratkom vremenskom periodu detektirati ključne izazove klijenta

3.

Kreiranje ponude

Custom-made ponuda koja obuhvaća ključne usluge potrebne klijentu

4.

Plan

Finalni dogovor i izrada plana suradnje

5.

Početak suradnje

Na temelju dogovorenog plana započinjemo suradnju

O NAMA SU REKLI

  • Tim entuzijastičnih mladih profesionalaca je nevjerojatno osvježenje u poslovima vođenja društvenih mreža u Hrvatskoj. Lakoća komuniciranja, predanost, usmjerenost da uvijek nadmaše zadatak i očekivanje klijenta važna je karakteristika The Galerije. Oni su tip dobavljača koji vam je partner i koji će osigurati da se uvijek dobro osjećate u tom odnosu, a da su rezultati neupitno tu. Ukoliko želite nešto drugačije, a jako vam je važna energija odnosa – od srca ih preporučam.

   Bojana Božanić

   Bojana Božanić

   LIDER Media

  • Svaka preporuka za ovu mladu ekipu! Toliko su srdačni i dragi, uvijek su dostupni, rade s puno entuzijazma i strpljenja i stvarno daju sebe u ono što rade. S punim povjerenjem, iako su potpuno novi na tržištu, predali smo sve u njihove ruke. Imamo odličan feedback naših kupaca na novi izgled društvenih mreža i na PR. Definitivno nećete požaliti ako njih angažirate!

   Danijel Mikulić

   Danijel Mikulić

   Intima Moda

  • Rad sa ekipom iz the Galerije je prije svega ugodan. Profesionalna, pristupačna, vesela družina koja je apsolutno odličan izbor sa obzirom da nam je marketing te održavanje društvenih mreža na profesionalnoj razini nedostupno unutar ljudskih resursa našeg poslovanja. Stoga, rad sa prekrasnim ljudima sa predvodnicom Marijom čija stručnost izlazi iz okvira na koje smo inače navikli za nas predstavlja - the Galerija, the najbolji izbor

   Ana Prosenik

   Ana Prosenik

   Happy Habitat

  • Za svoj brand Svoya, kao novi brand na tržistu, željela sam jedinstvenu i kreativnu promidžbu koja će ispričati priču koju Svoya donosi. Tim the Galerija nadmašio je moja očekivanja, već prvi rezultati i odaziv u medijima i među klijentima pokazao je da je brand prepoznat u svom punom sjaju! Radujem se daljnjoj suradnji i novim kreativnim idejama tima the Galerija!

   Lea Horvat

   Lea Horvat

   SVOYA

  • Društveno-odgovorna konferencija ‘Influenceri bez filtera’ bila je jedinstveni projekt na VERN'u koji je organiziran zahvaljujući originalnim idejama tima the Galerije. VERN’ je prepoznao i podržao ideje tadašnjih studenata iz tima. Na konferenciji su okupljeni neki od najuspješnijih hrvatskih (mikro)influencera i stručnjaci iz digitalnih agencija, produkcijskih kuća i akademske zajednice, a naglasak je bio na temama utjecaja, odgovornosti i samoregulaciji influencera. Projekt je doživio veliku vidljivost na društvenim mrežama, u medijima i među influencerima i time doprinio društveno-odgovornoj ulozi naše visoko-obrazovne institucije u društvu.

   prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila

   prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila

   Sveučilište VERN'

  • Ekipu the Galerije angažirali smo u svrhu odnosa s medijima i content managementa prilikom pokretanja inovativnog poljoprivrednog start-up-a Gruntek. Njihova podrška prelazila je okvire dogovorene suradnje, a zahvaljujući strateškim odnosima s medijima projekt je postigao nevjerojatnu nacionalnu vidljivost. Na društvenim mrežama doprinijeli su osnivanju zajednice i komunikaciji na Instagramu, LinkedInu i Facebooku. Ovo je bio nastavak uspješne višegodišnje suradnje na projektu International Charter Expo, a naša suradnja će se svakako nastaviti i u budućnosti.

   Tino Prosenik

   Tino Prosenik

   Gruntek