Kako je sve počelo?

13 Nov 2023 10:56

the Galerija team
Bok! Mi smo the Galerija, PR agencija koja donosi inovativan pristup upravljanja komunikacijom te jedinstven pogled na svaki projekt. Naš glavni pokretač je… ups brzam, ajmo ispočetka.

Mi smo the Galerija i ovo je naša priča. Sve je započelo dosta spontano, super smo se slagali na faksu, svaki studentski projekt dizali na novu razinu i jednostavno se uvijek kužili i međusobno motivirali. U tome nas je poticala i Marija, naša profesorica i mentorica. Za svaku ideju koju smo imali, ona bi nas dočekala puna entuzijazma i pomogla nam realizirati istu. Niti jedna ideja nije bila neostvariva. Prvi projekt na kojem smo zajedno surađivali bila je društveno-odgovorna konferencija “Influenceri bez filtera”, koju smo organizirali s ciljem prikazivanja realne stvarnosti digitalnog svijeta i društvenih mreža. Tu smo shvatili koliko dobro funkcioniramo zajedno i kakve kreativne stvari proizlaze iz suradnje.

 

 

Malo po malo naše suradnje na studentskim projektima i naš prijateljski odnos prelazili su na novu razinu. Svi ti zajednički trenuci oblikovali su dobru priču i to je bio naš “aha!” moment. Ljudi obično uvijek traže prave trenutke za prave odluke, pogotovo kad je pokretanje vlastitog posla u pitanju. I mi smo se znali pitati imamo li sve što je potrebno za uspjeh i je li sada pravi trenutak s obzirom na pandemiju i potrese. Iz svega ovoga shvatili smo da je pravi trenutak – upravo ovaj. Tako da je otvaranje agencije bio idući logičan korak.

Ono što ne znamo, naučit ćemo. Svjesni smo da imamo još puno prostora za napredak i pokazati se, ali činjenica da se usudimo probati nove stvari i da nam ništa nije obično najveća nam je motivacija. Strastveni oko svega, pa tako i oko PR-a, shvatili smo da s nadopunjujućim vještinama, različitim interesima i željom za stvaranjem nečeg drugačijeg nema boljeg trenutka nego sada za početak ove poslovne avanture. Pa krenimo!

 

Ime the Galerija proizašlo je iz želje da svakog klijenta prezentiramo kao umjetničko djelo i time ga istaknemo od ostalih u njegovoj industriji. Budući da smo svi vizualni tipovi i da nam je estetika vrlo bitna, vizija naše agencije bila je ukomponirati ono u čemu smo najbolji s onim što volimo. Posebnost naše the Galerije je upravo okrenutost klijentu i storytelling pristup tj. kreiranje prepoznatljivih priča kroz vizualne forme. I da, naša strast prema digitalnim komunikacijama i činjenica da smo tim mladih PR stručnjaka koji su konstantno u toku sa svim trendovima naša je najveća komparativna prednost. 

Kod nas vrijedi jednostavno pravilo – svakome treba PR. Potencijal primjećujemo bez obzira na to koliko vi možda mislite da vaša priča nije vrijedna pažnje. Stalno komentiramo, proučavamo, istražujemo i educiramo se. Tako da ako mislite da ste promašili SEO fudbal, javite nam se i mi ćemo vam pokazati da je vaša priča vrijedna pričanja.