Počinju prijave za Povjerenstvo Zlatnog indeksa

eSTUDENT je najveća studentska udruga u Hrvatskoj poznata po svojim zanimljivim projektima koji spajaju studente sa akademskom i gospodarskom zajednicom. Jedan od njih je i Zlatni indeks, jedinstveni projekt kojim akademska zajednica, već desetu godinu zaredom, nagrađuje gospodarsku zajednicu za kontinuirani doprinos rastu i razvoju studenata u poslovnom svijetu. Kao svojevrstan Oscar, Zlatni indeks potiče poduzeća da kontinuirano budu prisutna u studentskoj zajednici, a studente da im poduzeća s osvojenim kipićem budu atraktivnija pri pronalasku prakse ili posla. Poduzeća se nagrađuju u 5 kategorija: Stručne prakse, Stipendije, Ulaganje u studentske udruge i projekte, Stručna potpora i organiziranje projekata te Najbolji imidž, a dobitnici se određuju u konkurenciji malih i srednjih te velikih poduzeća. Od 2014. godine dodjeljuje se posebno priznanje „Prijatelji studenata“, tim se priznanjem odaje posebna zahvala svim prijavljenim poduzećima koja su odlučila učiniti korak naprijed i investirati u budućnost.

Prijave za Povjerenstvo koje će odlučivati o dobitnicima nagrade Zlatni indeks za 2019. godinu počinju 2. prosinca 2019. i traju do 10. siječnja 2020., a prijaviti se mogu studentski zborovi i udruge s područja cijele Hrvatske. Zlatni indeks je jedinstvena nagrada koja se dodjeljuje poduzećima koja aktivno sudjeluju u životu studenata te tako doprinose obrazovanju, rastu i razvoju studenata u poslovnom svijetu. Nagrada se dodjeljuje već desetu godinu zaredom te svake godine nailazi na sve veći interes u gospodarskoj zajednici.

Izvor: estudent.hr, Anamaria Bilić

Poduzeća se sama prijavljuju za Zlatni indeks koji im je prilika ne samo za promociju i izgradnju dobrog imidža već i za povezivanje sa studentima, odnosno budućim zaposlenicima, dok o nagradama odlučuje Povjerenstvo sastavljeno od studentskih zborova i udruga. Nagrade se dodjeljuju u pet kategorija:

  1. Stručne prakse
  2. Stipendije
  3. Ulaganje u studentske udruge i projekte
  4. Stručna potpora i organiziranje projekata
  5. Najbolji imidž

Svi zainteresirani se na natječaj za Povjerenstvo mogu prijaviti ispunjavanjem obrasca u koji se unose osnovni podaci o zboru ili udruzi te svi projekti na kojima su radili. Na temelju projekata, biraju se najaktivniji zborovi i udruge sa svih sveučilišta u Hrvatskoj. Odabrani zborovi i udruge šalju svog predstavnika u Zagreb gdje se formira Povjerenstvo koje zajednički odlučuje o dobitnicima Zlatnog indeksa. Za više informacija posjetite www.estudent.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *