Najava drugog izdanja LEAP Women Summit

Nakon uspješno održanog LEAP Women Summita prošle godine, ovaj tjedan dolazi nam još bolje izdanje konferencije posvećene ženama poduzetnicama te onima koje žele biti inspirirane i potaknute za osnivanjem vlastitoga carstva.

Drugi po redu LEAP Women Summit ove će se godine održati u kongresnoj dvorani Forum. Ovoj jednodnevnoj konferenciji prisustvovat će žene iz različitih pozadina ali s istim ciljem – promicanju poduzetništva među ženama.

Prvom dijelu konferencije govornice će se baviti pitanjima kako pridobiti tradicionalnu klijentelu, predavanje koje će predstaviti Dragana Lipovac. Jadranka Boban Pejić će zatim ispričati kako je njen početni kapital bila njena strast za osnivanje tvrtke Biovega, koja je lider na hrvatskom tržištu ekoproizvoda.

FOKUS NA AI

Sve veća primjenjivost umjetne inteligencije u raznim sferama života bit će tema dva predavanja tijekom konferencije. Christina Calje, CEO Austheosa, tehničke platforme koja primjenjuje strojno učenje i umjetnu inteligenciju kako bi optimizirali video doživljaj za potrošače. U  svojem će se predavanju pozabaviti kakvu odgovornost snose pojedinci u digitalno doba.

Hajdi Ćenan, suosnivačica i CEO airt-a, odabrala je pitanje „Que vadis, AI?“ Kuda ide upotreba umjetne inteligencije i njen utjecaj na privatne i profesionalne živote ljudi pitanje je koje plijeni pažnju zbog svoje aktualnosti ali i želje za razumijevanjem primjene umjetne inteligencije na najbrži način. Hajdi je također suosnivačica PWN Zagreb, društva koje promiče jednakost i ravnopravnost spolova u vodstvu.

U pauzama između predavanja bit će održana panel diskusija o ženama vođama a nakon završetka konferencije polaznici će imati i mogućnost networkinga s govornicama. LEAP Women Summit je savršena prilika za naučiti više te se inspirirati drugim ženama poduzetnicama, vođama i uzorima.

Konferencija se održava u kongresnoj dvorani Forum, Radnička 50 (Green Gold centar) 30. studenog 2019. s početkom u 10 sati. Karte su dostupne na stranici entrio.hr po cijeni od 250 kn.

Više informacija može se naći na Facebook stranici konferencije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *