Mlada talentirana plesačica Iva Šarić poziva vas na svoju drugu plesnu radionicu

Nakon što je ovog ljeta provela mjesec dana u londonskim dvoranama, Iva Šarić odlučila je napraviti svoj drugi plesni workshop u Zagrebu.

Oduvijek ste voljeli ples i oduševljeni ste nevjerojatnim izvedbama mladih grupa na talent showovima, a i sami potajno zaplešete u komforu svoga doma dok vas nitko ne gleda? Ako ste jedni od tih, onda je plesna radionica mlade Ive Šarić idealna za vas!

Iva se gotovo cijeli život bavi plesom te su natjecanja, performansi i svaki drugi oblik izvedbi gotovo kao utkani u njen DNK. U fokusu su joj trenutno Hip Hop Freestyle i suvremeni ples, a upravo vas poziva na opuštenu radionicu. „Nakon što sam ovo ljeto mjesec dana bila u Londonu gdje sam svaki dan provela u dvorani shvatila koliko mi nedostaje prostor gdje nije poanta naučiti koreografiju za video na Instagramu, nego doći i raditi na sebi, isprobavati nešto novo i uživati.“, priča nam Iva čime je bila potaknuta da i sama osmisli svoj workshop.

Njena plesna radionica održat će se u Zagrebu, 23. studenog na zagrebačkom Velesajmu u studiju Salsa Fusion by Natasha. Class će trajati sat i pol, a cijena od 30 kn je zaista pristupačna za svačiji džep.

Osim što ćete dobiti priliku okušati se u novim plesnim izazovima, Iva će se pobrinuti i da napravi cool snimku same radionice kako bi svaki od posjetitelja mogao imati uspomenu za zabavu koju, već unaprijed, predviđamo. Za prijavu javite se Ivi u DM na Instagramu, a svakako je i zapratite na @iva_saric kako biste dobili dodatne informacije o samom događaju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *